Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Tenuta San Giorgio Flumen Prosecco DOC Treviso Spumant extra brut 0.75l

Extra Brut
  • Zona de productie: La nord-est de orasul Treviso, Flumen, unul dintre ambasatorii Tenutei San Giorgio se bucura de prezenta  raului Piave oferindu-ne un vin stralucitor, fin si persistent.
  • Vinificare: Scurta macerare cu coaja la rece a strugurilor zdrobiti, cu scopul de a spori aromele. Urmeaza presarea moale, decantarea, vinificarea in vase de otel la o temperatura controlata cu ajutorul drojdiilor de soi selectate. Refermentarea in autoclave se face conform metodei Charmat.
  • Caracteristici Organoleptice: Vin spumant parfumat si savuros. Textura gratioasa, parfumuri intense, captivante si vii. Note de flori albe cu petale de salcam. Fructul este, de asemenea, bine prezent cu simfonii de piersici si mar verde. Mai timide, dar perceptibile sunt aromele exotice, fructul pasiunii si mango.
  • Pareri Gastronomice: Se serveste foarte bine alaturi de un risotto sau il puteti incerca si cu scoici gratinate.
  • Temperatura de servire: 8 gr. ℃
  • Alcool % Vol : 11
SKU: 8001906998882
Categoria: Vin spumant, Extra Brut

Tenuta San Giorgio Flumen Prosecco DOC Treviso Spumant extra brut 0.75l

Extra Brut
199,90 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vinăria Tenuta San Giorgio

Prestigioasa proprietate a fost deținută de familia Tombacco încă din anii 1970. După o renovare amplă, este un exemplu de calitate pentru regiune și cartea de vizită a familiei. Există deja planuri concrete pentru viitor de a construi un centru ecologic.

Provincia Treviso este situată în regiunea Veneto. Aceasta se află în extremitatea nord-estică a Italiei, iar Veneția se află la doar câțiva pași de ea. Aceasta este inima în care se produce vinul spumant prosecco. În plus, se fac vinuri liniștite frumoase din struguri cunoscuți și necunoscuți.

Podgoriile sunt situate pe "Grave di Papadopoli", o insulă în râul Piave. Solul este diferit de cel din zona înconjurătoare și, în parte datorită aportului aluvial de material prin acest râu, solul este bogat în minerale. În plus, clima este blândă și există mai mult decât suficientă apă. Acestea sunt condițiile de bază pentru obținerea unor vinuri de calitate.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.