Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Traminer Rose Cricova

Vin spumant

Soi: Traminer
Metoda: Charmat
Culoare: rose
Aromă: aromă parfumată cu predominarea buchetului de trandafir și iasomie
Gust: plăcut-dulce
Temperatura de servire: +8… +10°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 10,5%
Volum: 750 ml

SKU: 4840013012111
Categoria: Vin spumant

Traminer Rose Cricova

Vin spumant
81,90 lei 76,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Spumantul Traminer Rose Demisec. Este un spumant demisec roz marca Cricova realizat prin metoda Charmat prin fermentare în tancuri din inox , este un vin spumant realizat din dragoste pentru soiul Traminer. Spumantul Traminer Rose este făcut din soiul de struguri Traminer. Efervescentul se distinge prin structura sa armonioasă, cu aciditate echilibrată. Gust plăcut-dulce și cu aromă discretă, tipică. Acest spumant elegant, distins printr-o frumoasă perlare în pahar, aromă parfumată cu predominarea buchetului de trandafir și iasomie, cu o culoare strălucitoare și gust fin este ideal ca aperitiv pentru a-i aprecia în deplină măsură prospețimea și eleganța, dar și ca o băutură pentru o masă festivă.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.