Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Castel Mimi Sfaditeli Feteasca Neagra Rara Neagra

Vin Roșu

Volum: 0.75L
Struguri: Fetească Neagră, Rara Neagra
Tărie: 15%
Țara: Moldova
Culoare: Roșu
Region: Bulboaca
Producător: Castel Mimi

SKU: 4841576001819

Castel Mimi Sfaditeli Feteasca Neagra Rara Neagra

Vin Roșu
185,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un vin rubin intens , care radiază un buchet aromat nobil dominat de nuanțe de cireșe și coacăze negre, oferind un gust de rodie și prune uscate, care progresează într-un postgust lung fructat, subliniat de nuanțe fumurii și taninuri picante. Sfaditele este un cupaj din doua soiuri locale – Feteasca Neagra si Rara Neagra. Maturare: Minim 12 luni în butoaie de stejar francez. Asocieri alimentare: Rață, vită și legume înăbușite. Temperatura de consum: + 15°C până la + 18°C.Sfaditele este un simbol comun pe broderia tradițională moldovenească. Exprimă poziția a doi vecini certați, reprezentați prin spirale, unul opus celuilalt, care însă nu pot exista separat, respingându-se și atragându-se reciproc.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.