Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Chateau Marie Du Fou 2019

Vin Roșu

Culoare: o culoare violacee intensă de roșu, cu reflexe strălucitoare.
Miros: proaspăt și fructat, cu note de coacăze negre, mure și mirodenii fine.
Gust: delicios, cu o structură frumoasă și taninuri care îi conferă lungime și substanță. Pinot noir își dezvăluie latura de cireșe (sâmburi), cabernet franc taninurile fine și prospețimea foarte tipică "Loirei", în timp ce Négrette, un soi de struguri tipic și foarte special, aduce un final picant și note de piper proaspăt.
Asocieri culinare: șuncă de Vendée la grătar. Carnea la grătar și salatele de vară.
Soiuri de struguri: Marie du Fou rouge este obținut din Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Négrette.

SKU: 7512114825767

Chateau Marie Du Fou 2019

Vin Roșu
204,75 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Marie du Fou este proprietatea familiei care poartă numele acestei puternice seignevrance, care a trecut testul timpului, de la Războiul de o sută de ani până la Revoluția Franceză și războaiele din Vendée. Jean Mourat a creat podgoria și a devenit proprietarul celebrului Château Marie du Fou. Clădirea, bine cunoscută de localnici, se află chiar în centrul satului Mareuil-sur-Lay și are vedere spre râul Lay, la doar o aruncătură de băț de biserică.
Podgoria Marie du Fou se întinde pe 96 de hectare, toate fiind cultivate în sistem ecologic și certificate începând cu recolta 2019.
Château Marie du Fou roșu AOC Fie Vendéens Mareuil. Vinurile acestei vinării sunt disponibile și în alb și rosé și oferă băuturi foarte reprezentative pentru denumirea și terroir-ul Mareuil, cu un echilibru subtil între fructe, vivacitate și finețe. Marie du Fou rouge este cuvée emblematică a vinurilor din Vendée, o alegere populară în restaurantele locale și o potrivire perfectă cu gastronomia locală.
Vârsta viței de vie: între 20 și 40 de ani.
Terroir : Schisturi purpurii și riolite.
Vinificare: Marie du Fou roșu este unic prin faptul că este maturat în butoaie mari de stejar. Aceste cuve tronconice permit o micro-oxigenare a vinului în același mod ca și un butoi, dar dimensiunea lor mare nu permite o băutură excesivă a vinului. Scopul este de a găsi echilibrul potrivit între substanță, concentrare, stejar ușor și fructe.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.