Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Cricova Codru Prestige

Vin Roșu

Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot
Stil: sec
Recolta anului: 2017
Culoare: rubinie
Aromă: cireşe coapte, scorțișoară, lemn de stejar, vanilie
Gust: bogat, rugos, ferm
Temperatura de servire: +14°C…+16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 14%
Volum: 750 ml

SKU: 4840013003904

Cricova Codru Prestige

Vin Roșu
123,90 lei 118,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Produs din struguri de soiuri europene roșii Cabernet-Sauvignon și Merlot, recoltați de pe propriile plantații din zona de Sud a Moldovei. Strugurii sunt recoltați manual când capătă o maturitate deplină, se sortează minuțios, se desciorchinează și apoi sunt supuși procesului de vinificare, după care vinurile brute sunt cupajate. Fermentarea mustuielii are loc la temperatura de +26°C…+30°C în vase vinificatoare speciale. Maturarea are loc în renumitele beciuri ”Cricova”, în butoaie de stejar, minim 12 luni. Se asortează foarte bine cu pulpa de miel, carne de vită sub toate formele, fripturi și preparate din carne de vânat.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.