Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

LA MAISON JAUNE 2017

Vin Roșu

Miros: Delicat, cu arome de fructe negre (cireșe, mure, prune), mirodenii (lemn dulce), cimbru și note empiritice (cacao).
Gust: Mătăsos, vioi și precis, cu o textură fină și fructe suculente, însoțite de o prospețime, taninuri fine și un final lung și aromat.
Terroir : Dealuri, 100% sol de șisturi cenușii, orientate spre sud
- Soiuri de struguri: Grenache noir, Syrah, Mourvèdre, Carignan

SKU: 7510578654701

LA MAISON JAUNE 2017

Vin Roșu
599,55 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

La Maison Jaune este unul dintre cele mai renumite vinuri de vin a acestui brand. Este un vin excelent pentru așezare, combinând arome intense cu o textură catifelată. Aromele sale fructate reflectă perfect terroir-ul său înalt, orientat spre sud, înconjurat de numeroși stejari și migdali. Vechile vițe de Grenache (plantate acum aproape 60 de ani) înfloresc pe parcela lor numită Charlot.

La Maison Jaune își ia numele de la culoarea casei familiei Alquier din Faugères.

Asociere Culinară: friptură, carne de pasăre cu mirodenii și ciuperci morel, carne de vită cu sos de afine și pralină de alune, grenadins de vițel cu ierburi și legume mici, medalioane de vițel cu ardei gras, churros de cartofi. 

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.