Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Purcari Academia Rară Neagră

Vin Roșu

Soi: Rară Neagră
Stil: sec
Recolta anului: 2019
Culoare: roșie
Aromă: de vișine și prune
Gust: sec cu taninuri catifelate
Temperatura de servire: +14…+16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 13%
Volum: 750 ml

SKU: 4840472020696

Purcari Academia Rară Neagră

Vin Roșu
689,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Academia Rară Neagră este actul de identitate al orgoliosului soi autohton cu același nume. Crearea acestui vin a presupus simbioza câtorva elemente cheie: terroir-ul divers, vița-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit și, nu în ultimul rând, pasiunea și curajul vinificatorului. Fermentarea în amforă de lut și scurta odihnă în butoi de stejar au permis obținerea unui vin pur, ce a evoluat fără implicarea altor factori. Un vin produs din cei mai buni struguri din Moldova, curățați, răciți și lăsați să-și urmeze calea spre fermentare în mod firesc, pe care natura l-a pictat într-un rubiniu intens cu reflexe violet și l-a parfumat cu arome de vișine și prune. Îndepărtându-se de tendințele pieței, acest vin roșu sec cu taninuri catifelate este posesorul unui gust ce nu poate fi confundat cu nici un alt vin de până acum. Academia Rară Neagră poartă cu mândrie în ADN-ul său caracterul puternic al poporului moldav.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.