Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vin Spumant CAVA Pata Negra ORGANIC Brut 0.75l 11.5%

Brut
SKU: 8410261114064
Categoria: Vin spumant, Brut

Vin Spumant CAVA Pata Negra ORGANIC Brut 0.75l 11.5%

Brut
198,00 lei 145,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Pata Negra Alb este un vin cu gust deosebit, produs de catre J. Garcia Carrion. Pata Negra este un brand premium de clasa mondiala din vinifiactia J. Garcia Carrion, aceasta fiind infiintata in Murcia (o comunitate autonoma din cele 17 ale Spaniei), Spania, in anul 1890. Pata Negra este prima marca spaniola care reprezinta cinci denumiri de origine diferite, si anume: Rioja, Ribera del Duero, Rueda, Valdepenas si Cava. Fiecare dintre acestea are propriile caracteristici, avand in vedere amplasarea sa geografica, dar si monitorizarea stricta a standardelor de productie stabilite pentru fiecare regiune. Vinul Pata Negra Alb este un vin obtinut din soiul de struguri Tempranillo, din regiunea Valdepe?as a Spaniei. Acest vin cu gust deosebit, poate fi savurat alaturi de preparate precum carnea de vita, miel sau pasare de curte. Vinul Pata Negra Alb are o culoare deosebita, aurie si poate fi gasit la sticla de 75 cl, avand in componenta sa 11,5% alcool.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.