Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Martini Asti Alb Dulce

Vin spumant

Soi: Moscato Bianco
Recolta anului:
Metoda: Martinotti
Culoare: Galben pal, cu sclipiri aurii.
Aromă: Arome bogate de pere, piersici și mere, completate de tonuri proaspete de grapefruit și de dulceață discretă a notelor de pepene galben.
Gust: Note seducătoare de mere, pere și piersici proaspăt culese, învelite într-un parfum plăcut de flori albe.
Temperatura de servire: +8…+10 ºC
Prilej: Ocazii speciale
Zahăr:
Alcool: 7,5 %
Volum: 1500 ml

SKU: 8000570005087
Categoria: Vin spumant

Martini Asti Alb Dulce

Vin spumant
427,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Climatul piemontez este ideal pentru cultivarea strugurilor Moscato Bianco. Strugurii care intra în compoziția acestui sortiment încântător sunt recoltate în lunile august și septembrie. Tot atunci este și mustul, care este supus fermentației pentru a crea baza vinului. Asti Martini Dolce este realizat prin metoda Martinotti, unde procesul de fermentație este monitorizat cu strictețe pentru a garanta o calitate deosebită a produsului, și pentru a surprinde dulceața naturală a strugurilor Moscato Bianco. Sortimentul este caracterizat de un profil aromatic expresiv, accentuat elegant de perlajul fin și de textura catifelată a băuturii.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.