Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

Belstar Cuvée Rosé Extra Brut

Vin spumant

Soi: Merlot, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Recolta anului:
Metoda:
Culoare: roz
Aromă: proaspătă de fructe și un mousse delicat. Arome fructate de pere și zmeură
Gust: uscat și memorabil
Temperatura de servire: +6ºC … +8ºC
Prilej: creat pentru momente speciale alături de cei dragi
Zahăr:
Alc.: 11.5%
Volum: 750 ml

SKU: 8053251820028
Categoria: Vin spumant

Belstar Cuvée Rosé Extra Brut

Vin spumant
273,70 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Belstar Prosecco este realizat de o familie care poate fi aproape considerată a fi familia regală a regiunii Prosecco – Bisol. Cu o istorie a producției de vin care se întinde pe parcursul a cinci secole, afacerea vinicolă de familie a luat forma actuală la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, iar astăzi Bisol produce unele dintre cele mai apreciate vinuri din regiunea Prosecco. În afară de gamele „Cru” și „Millesimati” premium ale familiei Bisol din Prosecco, deși (intervale din care apar unele expresii fine ale acestei regiuni), Bisol a contribuit și la popularizarea vinurilor din regiunea Prosecco. Produs sub clasificarea mai largă Prosecco DOC (mai degrabă decât clasificările mai restrictive Valdobbiadene sau Conegliano DOCG) și într-un stil non-vintage, scopul este de a produce un stil popular de Prosecco care să fie consistent în gust și senzație.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.