Program de lucru

Chișinău ▸ 10:00 - 22:00

Stăuceni ▸ 24/24

Contact +373 79 880 880

Moët & Chandon Imperial Rosé Brut

Vin spumant

Soi: Pinot Noir 40-50%, Pinot Meunier 30- 40% și Chardonnay 10- 20%
Recolta anului:
Metoda: Tradițională

Culoare: Roz, cu sclipiri aurii.
Aromă: Un buchet splendid, care combină parfumul petalelor de trandafir cu note proaspete de fragi, zmeură, cireșe și un pic de piper.
Gust: Arome bogate și dulci de căpșune, cireșe, zmeură, coacăze roșii și piersici zemoase, echilibrate elegant cu note proaspete de mentă.
Temperatura de servire: +8… +10°C
Prilej: ocazii speciale
Zahăr:
Alcool: 12%
Volum: 750 ml

SKU: 3185370074831
Categoria: Vin spumant

Moët & Chandon Imperial Rosé Brut

Vin spumant
1 299,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Brut Impèrial Rosè este un blend seducător și îndrăzneț, realizat din trei soiuri de struguri, cu accent pe Pinot Noir și Pinot Meunier. Profilul aromatic al sortimentului este unul nuanţat, dominat de note de fragi. Culoarea vibrantă a acestui superb sortiment franțuzesc se datorează procentului de 10% vin roșu, care intra în compoziția cupajului. Soiul Chardonnay este responsabil doar cu 10-20% din compoziție și cu aroma proaspătă, ușor oceanică. Rosé Impérial este un sortiment romantic, proaspăt și complex, fidel stilului boem al casei Moët & Chandon.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.